Over Ons

Wat is Kogoza ?

Kogoza is een Belgische startup in samenwerking met de Start.Lab-incubator in Brussel, waarmee je gemakkelijk alle kinderkampen bij jou in de buurt kan vinden! Het platform verzamelt aanbiedingen van lokale organisatoren en biedt je de mogelijkheid om jouw kinderen makkelijk in te schrijven. Op Kogoza, kan je een kinderkamp zoeken met behulp van onze interacttieve kaart of de aanbiedingen filteren op periode, leeftijd of activiteit. Daarna kan je makkelijk de volledige informatie bekijken die door de organisator over de stage is gepubliceerd. Door samen te werken met erkende onderwijs- en sportkamporganisatoren, bieden wij een nieuwe dimensie van service die je rechtstreeks in contact brengt met de lokale organisatoren van kinderactiviteiten.

FAQ

Waarom een kinderkamp boeken op Kogoza.be ?

Als ouder heb je het waarschijnlijk al erg druk vanwege het werk en andere gezinsverplichtingen. Je hebt waarschijnlijk geen tijd om elke website van de verschillende organisaties te bezoeken om het beste kinderkampen bij jou in de buurt te vinden

Met Kogoza kan je gemakkelijk de belangrijkste informatie van een groot aantal kampen in jouw regio bekijken! Bovendien kan je met Kogoza snel plaatsen voor jouw kinderen reserveren voor kinderkampen die worden aangeboden door lokale organisatoren op het platform en veilig betalen in slechts enkele minuten tijd!

Hoe werkt Kogoza.be ?

Op Kogoza voegen lokale organisatoren van kinderkampen regelmatig de kampen toe die ze tijdens de schoolvakanties aanbieden. Via Kogoza kan je als ouder gemakkelijk de gedetailleerde informatie en foto's van elk kamp bekijken om de activiteiten bij jou in de buurt of op je werkplek te ontdekken. Je kan de kinderkampen snel vergelijken en eens je het perfecte kamp voor jouw kind hebt gevonden, kan je in slechts enkele muisklikken via ons platform boeken en betalen om zo je plaats te verzekeren! Het platform heeft een beveiligd betalingssysteem dat betalingen via Bancontact of creditcard accepteert. Bovendien worden alle kinderkampen die beschikbaar zijn op Kogoza.be door de organisatoren zelf toegevoegd, wat je accurate informatie en de beste prijzen garandeert. Is dit niet het geval, dan betalen wij je het verschil graag terug!

Zijn de online betalingen op Kogoza.be veilig ?

Alle online betalingen worden beheerd door een marktleider, gecertificeerd Level 1 voor PCI (Payment Card Industry) service providers. Dit is het strengste certificeringsniveau dat beschikbaar is in de betalingssector. Alle online transacties worden versleuteld met SSL-technologie, terwijl je flexibel kan blijven betalen met Bancontact of een creditcard.

Met wie werken we ?

Kogoza werkt samen met ervaren educatieve, sportieve en culturele organisatoren van kinderkampen. Door deze verscheidenheid aan partners kunnen wij op ons platform een brede selectie kinderkampen aanbieden die geschikt zijn voor al de favoriete activiteiten van jouw kinderen.

Kan ik worden terugbetaald nadat ik op Kogoza heb geboekt ?

Ja! In overeenstemming met onze algemene voorwaarden vergoeden wij alle kampreserveringen als je meer dan veertien (14) dagen voor de geplande startdatum van het kamp een annuleringsverzoek indient. De terugbetaling vindt plaats binnen maximaal één (1) maand na het verzoek en vijf (5) euro van de totale terugbetaling wordt afgetrokken om de administratieve kosten van de annulering te dekken. Alle verzoeken om terugbetaling die veertien (14) dagen of minder voor de geplande startdatum van het kamp zijn ingediend, kunnen niet worden geaccepteerd vanwege de kosten die door de organisatoren van het kamp zijn gemaakt. Een volledige terugbetaling is mogelijk indien een kamp niet georganiseerd kan worden vanwege organisatorische omstandigheden (minimum aantal deelnemers, weersomstandigheden, ...). De vergoeding vindt plaats binnen maximaal één (1) maand na aanvraag. Om een annuleringsverzoek in te dienen, contacteer ons gewoon via e-mail op info@kogoza.be.

Wat als ik niet tevreden ben met het kamp dat ik heb geboekt ?

Kogoza is enkel betrokken bij de promotie van kampen en de verwerking van kampreserveringen gemaakt op ons platform Kogoza.be, en kan daarom niet verantwoordelijk worden gehouden voor evenementen die plaatsvinden tijdens kampen. Klachten over de diensten van de organisator, inclusief kinderkampen, moeten worden gericht aan de betrokken organisator en elk meningsverschil moet worden opgelost tussen de deelnemers en de kamporganisatoren. Dat gezegd hebbende, werken we samen met ervaren en erkende organisatoren om het risico op meningsverschillen te minimaliseren. Bovendien staan onze kantoren altijd klaar om je vragen of opmerkingen te beantwoorden via e-mail, via onze socialemediapagina's of telefonisch, waar we ons best zullen doen om alle situaties aan jouw zijde collectief op te lossen.